56 bezoekers online - Keuze uit 1.284 advertenties!


Modeblog


Werken in de mode?

07 januari 2010 - Heb je altijd al in de mode en lifestyle branche willen werken? Maar weet je niet goed waar je die zoekactie naar een nieuwe baan moet starten? Meld je dan gratis aan op Fashionwerk.nl!

Upload je CV en geef via de handige vacature alert aan naar wat voor functie je op zoek bent. Je ontvangt dan automatisch een mailtje met de nieuwste vacatures en zo ben je er dus als eerste bij wanneer jouw droomvacature online komt.

Niet op zoek naar een baan, maar juist op zoek naar een werknemer met een goed gevoel voor mode en stijl? Plaats dan nu een gratis vacature op Fashionwerk.nl!


Vintagemode.nl nu ook op jouw Hyves profiel!

20 oktober 2008 - Vintagemode.nl en Hyves.nl hebben via Open social de handen in een geslagen en hebben het mogelijk gemaakt dat je jouw advertenties extra kunt promoten binnen je Hyves vriendenkring.

Door de makkelijk toe te voegen Vintagemode.nl Gadget in je Hyves profiel te plaatsen blijven je vrienden en bezoekers op de hoogte over welke kleding jij te koop hebt gezet, wie weet zit er wel wat bij voor ze en verkoop je zo nog sneller al je mode items via Vintagemode.nl.

Plaatsen dus die Gadget login en klik hier om de gadget in je Hyves profiel toe te voegen!


We zijn online!

17 oktober 2008 - Het is zover, iedereen die al dagen in weer en wind voor de deur heeft gelegen om hun vintage als eerste online te plaatsen of te shoppen, is vanaf nu van harte welkom!

Vintage mode
Vintage is dť trend van dit moment, dus tijd voor een website waar je vintage items kunt kopen en verkopen. Wat is er nou origineler dan echte vintage combineren met nieuwe trends en mode? Door vintage items toe te voegen aan je kledingkast creŽer je een eigen originele stijl.

De mogelijkheden
Na registratie op Vintagemode.nl kun je gratis advertenties plaatsen en verkopers direct benaderen. Met de zoekfunctie kun je gericht zoeken en direct alle advertenties zien die op jouw zoekopdracht aansluiten. Heb je een aantal leuke items gevonden, dan kun je direct contact opnemen met de verkoper of ze tijdelijk in je favorieten zetten.

Mijn Gadget
Ook kun je door de Vintagemode.nl gadget op je website of sociaalnetwerk profiel te zetten meer aandacht vragen voor jouw advertenties.

Registreer!
Kortom koop en verkoop vintage kleding, schoenen, tassen en accessoires op Vintagemode.