43 bezoekers online - Keuze uit 602 advertenties!


Voorwaarden Vintagemode.nl & Privacy

Om van Vintagemode.nl een aantrekkelijke kleding gerelateerde advertentiesite te maken hebben we een aantal regels opgesteld waar u zich als adverteerder aan dient te houden, indien u zich niet aan deze voorwaarden houdt zullen wij u blokkeren van de website:

 • Enkel advertenties voor kleding, schoenen, tassen en accessoires zijn toegestaan.
 • 1 object per advertentie, partijen aanbieden in 1 advertentie is niet toegestaan.
 • Het vermelden van internetsites is niet toegestaan!
 • Het promoten van een bedrijf of merk is enkel toegestaan via onze banner advertentiemogelijkheden. Klik hier voor meer info.
 • Het plaatsen van advertenties met onwettige, pornografische, misleidende, beledigende dan wel discriminerende inhoud is niet toegestaan. Advertenties die niet kleding gerelateerd zijn niet toegestaan en zullen direct worden verwijderd.
 • Een advertentie mag maar in één rubriek geplaatst worden. Maak voor elk item een aparte advertentie met verschillende titels en plaats deze in de best bijpassende categorie.
 • Een advertentie mag maar één keer geplaatst worden.
 • Multi Level Marketing (MLM) advertenties zijn niet toegestaan.
 • Advertenties die verwijzen naar een affiliate programma zijn niet toegestaan.
 • Vintagemode.nl behoudt zich het recht voor om advertenties in te korten, te wijzigen of te verwijderen indien noodzakelijk en zonder opgaaf van redenen.
 • Het is niet toegestaan om gebruikers van Vintagemode.nl ongevraagd e-mail te versturen, tenzij de e-mail betrekking heeft op de advertentie.
 • Vintagemode.nl is niet verantwoordelijk voor content/bestanden die geplaatst is door onze gebruikers.
 • Vintagemode.nl is niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit geplaatste advertenties en/of links.
 • Vintagemode.nl is niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit technische storingen van ons systeem.
 • Vintagemode.nl is niet aansprakelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van onze website.
 • Deze voorwaarden kunnen zonder bericht door Vintagemode.nl worden gewijzigd.

Mocht er aan een van deze voorwaarden niet voldaan worden, dan zal de advertentie en/of uw account worden verwijderd en houden wij ons het recht voor personen in het vervolg te blokkeren van de website.

Privacy Vintagemode.nl

Wij vinden de privacy van onze bezoekers van groot belang. In deze verklaring wordt uiteengezet hoe op Vintagemode.nl wordt omgegaan met persoonsgegevens.

1. Welke gegevens verzamelen wij en wat doen we ermee?

Gegevens die worden verzameld door uw gebruik van onze site:

Vintagemode.nl streeft ernaar om uw gebruik van onze site zo aangenaam mogelijk te maken. Om ons in staat te stellen u een optimale site en service te bieden, verzamelen wij daarom de volgende gegevens: uw type browser, (zoals Navigator of Internet Explorer), besturingssysteem (zoals Macintosh of Windows), IP-adres en Internet domein (zoals bijvoorbeeld Surfsnel en, XS4all etc.).

Gegevens die worden verzameld bij het plaatsen van een advertentie:

Bij het plaatsen van een advertentie wordt u verzocht persoonsgegevens te verstrekken (zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer). U bent niet verplicht alle gegevens te verstrekken, u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw telefoonnummer niet op te geven maar alleen uw e mail adres. Wij maken gebruik van "cookies" om bepaalde informatie te bewaren telkens als u onze site bezoekt. Zo onthouden wij voor u uw persoonlijke gegevens bij het plaatsen van een advertentie zodat u deze niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. De meeste browsers bieden de mogelijkheid de ontvangst van cookies tegen te houden als u dat wenst - normaal gesproken kunt u dit instellen op uw eigen computer. U kunt dan echter niet langer gebruik maken van alle mogelijkheden van onze website.

2. Verstrekken van gegevens

Gegevens over onze gebruikers worden niet verkocht, verhuurd, verhandeld of verstrekt op andere wijze dan zoals beschreven in deze verklaring. De persoonsgegevens, welke u bij het plaatsen van een advertentie invult, kunnen intern gebruikt worden om u op de hoogte te brengen van eventuele vernieuwingen aan Vintagemode.nl, prijsvragen of klantonderzoek. Vintagemode.nl kan zonder waarschuwing aan de adverteerder justitie inschakelen als de adverteerder de wet ernstig overtreedt en kan in dit geval besluiten gegevens door te geven aan justitie.

3. Beveiliging

Vintagemode.nl zet zich in voor de beveiliging van de gegevens van haar gebruikers en past veiligheidsmaatregelen toe ter bescherming tegen verlies, misbruik of wijziging van de gegevens die Vintagemode.nl onder haar beheer heeft. Voorts maken wij gebruik van beveiligingssystemen ter bescherming van ons klantenbestand en toegang tot dit bestand binnen Vintagemode.nl is aan restricties onderhevig.

4. Welke keuzes hebt u voor verwijdering, afscherming?

Een gebruiker kan, nadat hij of zij zelf gegevens heeft ingevoerd op het betreffende on-line formulier, deze gegevens te allen tijde verwijderen uit het Vintagemode.nl-bestand (inclusief de Vintagemode.nl nieuwsbrief en alle geplaatste advertenties) om gebruik van deze gegevens tegen te gaan.

5. Contact opnemen met Vintagemode.nl

Deze website en de via deze site van u verkregen persoonsgegevens worden beheerd door Vintagemode.nl gevestigd te Wassenaar. Voor al uw vragen over ons privacybeleid, de werking van deze website, kunt u contact opnemen met de administratie van Vintagemode.nl via onze contactpagina.